Furnizam Cutite Industriale

Cutite Hartie

Cutite pentru industria tipografica, legatorii, inustria alimentara si de ambalare pentru toate tipurile de utilaje si ghilotine.

Cutite Metal

Cutite pentru industrii de prelucrare a metalelor, cutite drepte sau curbate, foarfeca, contracutite, circulare, cutite cilindru rotativ.

Cutite Reciclare

Cutite pentru reciclare mase plastice si metale: cutite rotor, stator, granulare, macinare, shredder, lame presiune, ciocane.

Cutite Lemn

Cutite pentru productia de cherestea, placi, cutite debitat aschii, cutite pentru productia de furnir si placaj.

Lame Cutite Industria Alimentara

Rezistenta deosebita la uzura si coroziune, se folosesc oteluri seria 400 si oteluri sinterizate. In unele cazuri, pentru a spori rezistenta lamelor la coroziune, acestea sunt supuse unui proces chimic de electro-polizare.

Lame Cutite Dintate cu Matrita

Caracteristica principala a acestor lame este rezistenta deosebita la uzura. Cutit dintat cu matrita, diferite modele pentru diferite aplicatii. Cutitele se pot face la comanda conform dimensiunilor si specificatilor.

Lame Cutite Masini Automate

Pot fi fabricate din: oteluri prelucrate la rece, oteluri sinterizate, oteluri cu carbura de tungsten, oteluri acoperite cu aliaje de titan. In unele cazuri ( utilizare la temperaturi ridicate > 200 ° C), se folosesc oteluri tratate la cald.

Oferim Servicii de Reconditionare - Intretinere - Ascutire Profesionala

Ascutirea cutitelor drepte prin utilizarea unor utilaje speciale cu control electronic, programabil pt diferite operatiuni in functie de specificatiile utilizatorilor/beneficiarilor. Putem Ascutii: cutite drepte de ghilotina, cutite de foarfeca, si alte tipuri de cutite cu o lungime de pana la 2.800 mm.

Oferim de Asemenea

Consumabile Industria Tipografica

Role tipar reconditionate, compatibile, originale.
Materiale acoperire:balacron, balathane, balatex.
Folii de laminare, adezivi si alte consumabile.

Role Industriale, Accesorii Poliuretan

Role transportoare, ghidaj, incetinire, presiune, lac-plastic, lubrifiere, lacuire, imersie.
Bucse si mansoane poliuretanice, inele de ejectare, placi, garnituri, pene, opritoare.

Chimicale Industriale

Chimicale Industriale - Emulsii, Dispersii, Oleochimicale, Compusi, si Amestecuri Necesare Proceselor de Productie si Procesare.


In speranta unei colaborari reciproc avantajoase, asteptam cu interes sa ne contactati,
nu veti regreta, oferim o calitate conform standardelor europene.